Nieuwe webshop online!

Nieuwe webshop online: Stoeltje bedrukken?
Vanaf nu is het ook mogelijk om je bestelling voor een kinderstoeltje online te doen! Snel én gemakkelijk via www.stoeltjebedrukken.nl!

Kies een ontwerp uit het assortiment
Het is mogelijk om een bestaand ontwerp te kiezen. Er zijn tal van leuke, speelse en stoere stoeltjes te verkrijgen die je kan selecteren in de webshop.
Alle ontwerpen zijn te bestellen in een wit, bruin of zwart stoeltje. Voer tijdens het bestelproces de naam in die op de rugleuning moet komen en (optioneel) de geboortedatum.
Bekijk hier ons assortiment.

Kinderstoeltje op maat
Nog origineler en mooier om te geven is natuurlijk een kinderstoeltje met een ontwerp van het geboortekaartje er op bedrukt.
Ouders kiezen met de grootste zorg een mooi geboortekaartje uit voor hun pasgeboren kindje en hoe speciaal is het dan wel niet dat zij hiervan een kinderstoeltje krijgen!
Ga dan naar ontwerp op maat en kies voor een stoeltje met geboortekaartje als bedrukking.

  • Betaling via Ideal mogelijk
  • Het stoeltje kan worden verzonden en worden opgehaald in Zundert
  • Snelle levering
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Alles wordt bedrukt bij ons in eigen beheer

Stoeltjebedrukken.nl is een onderdeel van www.favoreclame.nl

 

Nog meer persoonlijke cadeaus met naam
We maken ook een origineel persoonlijk kraamcadeau van een groeimeter. Ook de groeimeter kan gemaakt worden in de stijl van het geboortekaartje, maar er bestaat ook een groot assortiment met mooie ontwerpen om uit te kiezen. Naast de kinderstoeltjes maken we ook mooie bijpassende tafeltjes, op deze manier is uw kraamcadeau helemaal compleet, origineel en een gegarandeerd succes! Naast deze kraamcadeaus hebben we nog veel meer leuke mogelijkheden, neem dus snel een kijkje in onze online kraamcadeau winkel!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *